Arbejde med gummistropper, gummiplader, svampegummi, gasfjeder og kantlister

Flere industrielle virksomheder benytter ting og sager, jeg ikke havde hørt om, før jeg begyndte at arbejde med det for mig selv. Jeg studser f.eks ikke, så fremt mine veninder sjældent synes, at de har hørt om svampegummi, gasfjeder, kantlister, gummiplader og gummistropper.

De oplistede ting er faktisk stort set alle hverdagsting. Gummiplader er eksempelvis funktionelle at have anbragt hvor du har dine fødder med sko i bilen. Og barstolen i dit køkken kører ned og op med den indbyggede gasfjeder. Kører du med bussen holder du fast i gummistropper, så du ikke risikerer at skvatte, hvis du er stående blandt andre medpassagerer. Kantlister har du sikkert mange steder i dit hjem. Måske nær panelerne i køkkenet, for så kommer der ikke skidt ind i kanterne. Svampegummi anvender man til tætning af fx skabe, vinduer og døre. Den kantliste, som er mest afbenyttet til at tætte med er faktisk svampegummi.

Nu forstår I hermed noget mere angående, hvordan I uden at lægge mærke til det ser og bruger svampegummi, gummiplader, gasfjeder, kantlister og gummistropper i det daglige i løbet af en almindelig dagligdag. Dette beskedne kendskab til svampegummi, kantlister, gummistropper, gummiplader og gasfjeder er gerne fint nok for størstedelen af folk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.