Arbejdsløs nyuddannet i Allerød: Nu tilmelder jeg mig hos et vikarbureau Kolding.

Jeg har snart været arbejdsløs i snart 1 år, så jeg må gøre noget andet. På den baggrund har jeg registreret mig i vikarbureau Kolding [http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81]. Jeg er uddannet inden for statskundskab, men konkurrencen er hård, og jeg er ikke så erfaren. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg kan opnå flere jobs på CV-et og samtidig får spændende opgaver at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig rart nok ikke at skulle op af sengen på kolde morgene, men jeg savner det at skulle op og gøre mit arbejde.

Nu har jeg så tilmeldt mig, og nu begynder alle spørgsmålene at dukke op: Mon det er nok at tilmeldt ét vikarbureau. Hvor længe går der, inden de ringer? Hvor mon jeg bliver sendt hen? Hvad kommer jeg til at tjene? Og vil jeg trives med at være vikar?

Min kære veninde er tilmeldt hos Vikarbureau Viborg [http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81], og hun har også været tilmeldt hos Vikarbureau Aalborg [http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81]. Hun har har berettet for mig, at hun ofte blev sendt ud på virksomheder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Det ville være dejligt med et barselsvikariat, hvor man jo kan blive tilknyttet samme sted i 7-10 måneder.

Får jeg derimod en hel masse korte ansættelser af fx et par ugers varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg takler det med at være ukendt og komme ind uden forudgående kendskab til virksomheden. Jeg når vel kun lige at huske navnene på kollegerne, før man er færdig igen. Til gengæld ser jeg mange forskellige steder, og hvem ved … måske bliver de glade for mig et sted, så jeg kan fortsætte der. Det kunne da være genialt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.