Book underholdning via mit bookingbureau

Her må I assistere i forhold til at sprede rygtet; Vær venlig at sige: book standup til alle i netværket. Jeg er lige begyndt hvor jeg er iværksætter inden for eventbooking, så herfor varetager jeg bookingen af en bred vifte af musik og underholdning. Mere præcist forskellig livemusik og stand up. Desværre er det et benhårdt erhverv at gøre sig gældende i, og således kan jeg bruge alle mine venner håndsrækning. På anden vis kan jeg sikkert ikke tjene moneter tilstrækkeligt i forhold til at få tjent penge nok. Jeg tror, det drejer sig om at få en fod inden for på markedet i forhold til erhvervet m. book livemusik. Drømmen er, at hver gang folk tænker på eller gennemfører en søgning på Bing eller Google fx på for eksempel book livemusik, så ligger jeg som nummer 1.

Jeg startede med at få en berøringsflade til flere artister. Jeg stillede dem spørgsmålet, hvorvidt jeg kunne hjælpe med bookingen af dem som underholdning til events. Der var naturligvis personer, som takkede nej, således har der været en stor del arbejde og flop her optil. Men jeg adspurgte hver enkel, om egentlig ikke man skulle se deres navn, som poppede op, idet folk snakkede om book underholdning. Hvilket som regel altid var et tungtvejende rationale. Derved hentede jeg en del kunstnere i mit firma. Immervæk kan jeg have glæde af, at I udbreder underretningen om mig med min booking af livemusik til netværket. Jeg ønsker jo markere mig som iværksætter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>