Det optimale valg er økologisk kylling til middagen

Ingenting er bedre sammenlignet med økologisk kød. Sammenlignet med uøkologisk kød, er udstrålingen bare en del mere perfekt, hvad enten det gælder økologisk kylling eller økologisk oksekød. Der eksisterer adskillige fornuftige argumenter for at købe økologisk kød. Sammenlignet med normale ynkelige burhøns, der fås hos slagteren, smager økologisk kylling altså temmelig meget bedre. Det er rigtig hurtigt at opdage, at økologisk oksekød kommer fra dyr, der gik naturligt på græsset. Som en anden grund er det godt når man ved, at man ikke er tvunget til indtagelse af anselige giftstoffer. Desuden er man, fordi man bruger økologisk kød, tilmed medvirkende til at støtte økologisk udnyttelse af marker, hvad der jo dyrker føde til de økologiske slagtedyr. Lidt økologiske salater bør man med god samvittighed sagtens vælge som tilbehør til økologisk kylling. Til slut virker det helt klart rart , når man ved, når en økologisk kylling oplevede et ubesværet liv, samt ingenlunde er låst inde i en bygning for evigt.

På grund af, at der findes højere kvalitet, lykkeligere kvæg og man oven i købet støtter et naturvenligt landbrug, synes jeg faktisk især, at det er de ekstra penge værd, på trods af, at situationen helt sikkert er sådan, at økologisk kød, hovedsageligt økologisk kylling plus økologisk oksekød, findes for flere penge til sammenligning med normalt kød. Samtidig med økologisk kylling, kan du som fortalt endda udvælge økologiske salater, mælkeprodukter og økologisk sminke. Jorden kommer til at beundre dig, for den forskel, du gør, idet du kommer i gang med at købe økologisk kød straks.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>