Du kan shoppe alting i jagtudstyr fra luftpistol til hundefoder

For lidt mere end 1 år købte mig samtfamilien en ny hundehvalp, fordi den tidligere hund uheldigvis døde. Dens sult blev ikke imødekommet på ingen måde af det hundefoder, som vores første labrador spiste. I stedet virkede den for det meste enormt sulten, plus den ellers så flotte pels mistede glansen.

Næppe bare ærgeligt for hunden var denne situation, men skabte faktisk forhindringer for vores ugentlige jagtekspeditioner. En jagthund er absolut det bedste jagtudstyr, du kan få – hunden bør umuligt substitueres af noget andet. Bedre hundefoder begyndte jeg af den grund med at se mig om efter.

Til sidst stødte jeg på en fodertype, der fungerede som det skulle, efter lang tid, hvor min kone plus jeg havde forsøgt utallige slags hundefoder. Utrolig pudsigt fandt vi foderet i en cool onlinebutik, hvori man kan shoppe både jagtudstyr og hundefoder – alt lige fra patroner til lerdue. Desuden til gode penge fås jagtudstyret. Pludselig var hvalpen altid både legesyg og lærenem til jagtture såvel som hjemme hos os. Alt sammen pga. det fantastiske foder for hunde i alderen 4 uger til 12 måneder, som jeg fandt i en internetbutik.

På trods af at min ambition var ej at bruge alle mine penge, har jeg så bestilt hele baduljen af jagtudstyr samt hundefoder fra onlinebutikken, & af den grund er online siden med sikkerhed blevet min foretrukne internetside til jagtudstyr. Næste gang vi tager på den traditionelle jagttur i det vilde vil jagthunden plus jeg således se frem til.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>