Efterskole med sportsgrene som eksempelvis volleyball & svømning m.fl.

Jeg var engang på efterskole i Nordjylland. Det var en sportsefterskole. Selvfølgelig har en idrætsefterskole de nødvendige, boglige fag, men den havde tilmed mange valgfag. I anledning af at det er en sportsefterskole, motionerede man alle dage. I sidste instans kunne jeg faktisk ikke få nok motion, så det var jo derfor temmelig dejligt, at det ligeledes var en efterskole, der havde fitnesscenter. En idrætsefterskole, sportsefterskole er belejlig til dig, hvis du kunne tænke dig at få mere energi og kunne tænke dig at blive mere frisk, sund og rask og samtidig glad. Næsten alle sportsgrene elsker jeg, og fordi skolen havde en del idrætsgrene som f.eks. fodbold samt badminton og så videre, kunne jeg dyrke alt det sport, som jeg ville. Det var tilmed en efterskole, der havde dans, og jeg endte i grunden med at blive virkelig begejstret for dans. En efterskole som denne vil være passende for dig, såfremt du har brug for at lave forskellige sportsgrene, og hvis du elsker sport samt at have det sjovt i selskab med dine venner.

På min efterskole blev jeg oplært i at spille en masse forskellige instrumenter som for eksempel guitar, fordi det desuden var en efterskole med musik, og det var ganske spændende. Jeg lærte samtidig at designe tøj, for det var nemlig også en efterskole med design. Sådan nogle efterskoler vil være passende for dig, hvis du elsker at beskæftige dig med adskillige aktiviteter, måske en aktivitet som du ej har lavet førhen, og såfremt du vil hygge dig sammen med vennerne/veninderne. Jeg kunne godt lige tænke mig at nævne det, jeg allerbedst kunne lide ved skolen. Skolen var en efterskole med friluftsliv som fag. Vi lavede derfor en masse forskellige udendørs aktiviteter, hvilket godt kunne være en udfordring, men rigtig fedt. Eksempelvis lærte jeg at klatre i bjerge, sejle i kajak + bo ude i skoven. En sådan efterskole vil være belejlig til dig, hvis du er skør med at udfordre dig selv. Oplevelserne inden for faget friluftsliv gjorde vores sammenhold på efterskolen bedre.

Leder du efter en efterskole? En efterskole har en masse at byde på. Mit år på efterskolen har været den mest vidunderlige tid nogensinde! Jeg synes, at du skal søge efter en efterskole, hvis noget af det, du har læst i denne blog, har været som noget for dig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>