Et jordvarmeanlæg omdanner jordens varme til varme i dit hjem

Der er mange måder at få varme og el til din bolig på. Over 60 procent af landets husstande modtager det med fjernvarmenettet samt kraftværker og kraftvarmeværker, men der er med tiden dukket mange nye, prisbillige og mere miljørigtige alternativer op. Eksempelvis kan du få et træpillefyr, et solcelleanlæg eller få en installation af varmepumper. Og det er faktisk begyndt at være noget helt almindeligt, især på Vestsjælland. Det er en VVS installatør Vestsjælland, som klarer dette.

Et solcelleanlæg laver el/varme med energi fra solen, og det er prisbilligt, og sågar miljøvenligt, for der bliver produceret energi, der er CO2-fri. Solpaneler er siliciumskiver, et metalpanel, et gitter af metal og glas foroven, hvilket en VVS installatør anbringer på dit tag. Dette solvarmeanlæg koster rimelig meget at få anbragt, men det er til gengæld omkostningsfrit herefter + miljøvenligt.

Du får varme fra jorden med et jordvarmeanlæg. Det vil foregå ved, at en varmepumpe installation pumper jordens varme op til et jordvarmeanlæg. Det betyder, at dette jordvarmeanlæg hermed har bragt varmen fra jorden ind i hjemmet. En VVS installatør ordner det hele for dig. Jordvarmeanlægget er også en besparende, miljøvenlig & CO2-fri mulighed.

Et træpillefyr er alternativet til et olie-/gasfyr, og endog er dette træpillefyr langt bedre for det miljø, vi lever i, plus mere prisbilligt. Også her er det en VVS installatør, der fikser pillefyret for dig, men du skal dog selv erhverve dig træpiller og fyre på dit træpillefyr. Har teksten fanget din interesse i enten solpaneler, en installation af varmepumper eller et træpillefyr? Så ring til en VVS installatør: Vestsjælland nu. Pas på miljøet!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.