Find ud af om jeres rækkehus har et ideelt energiforbrug med en energimærkning

I alle lande findes der et ønske om at motivere energibesparelser såvel som mindske forbruget af nordsøolie. Som et resultat heraf har de folkevalgte politikere fundet på en fælles energimærkning. Samtidig har politikerne besluttet at gøre energimærkning påtvungen. I fald man som bygningsejer har brug for at få udarbejdet en energimærkning, vil det i det fleste tilfælde være bedst at indhente tre tilbud fra en ingeniørvirksomhed, der er godkendte i forhold til energimærkning af bygningskategorier som fx enfamilieboliger, rækkehuse såvel som forretninger og private eller offentlige kontorer.

Et flertal af kommunerne i Danmark er ikke desto mindre meget visionære i relation til klimaspørgsmål. Disse kommuner har af den årsag indført en praksis med, at den nye energimærkning er påkrævet før det er muligt at få blåstemplet en ibrugtagningstilladelse for en beboelsesejendom. Det betyder i praksis, at det er nødvendigt for jer at få lavet en professionel energimærkning, i det øjeblik at klimaskærmen er klar eller eventuelt lige inden hvad enten I er ved at opføre et nyt hus eller, om I overvejer at få lavet en tilbygning til jeres parcelhus.

Selve energimærkningen laves som en gennemgang af bygningens isolering og varmeanlæg og inkluderer en en rapport, som skitserer eventuelle forslag til forbedringer, der kan tilbyder til en særdeles god pris. I det tilfælde at din ægtefælle og dig får energimærket jeres parcelhus, får I en samlet karakter, som indikerer, hvor miljørigtigt samt optimalt isoleret der er på baggrund af det forudberegnede varme- og elforforbrug.

På skalaen, der anvendes til energimærkning, bruges A til ejendomme, som tilfredsstiller de skærpede fordringer i bygningsanvisningerne fra 2008, mens karakterer fra og med C og derunder angiver ejendomme med et gennemsnitligt energiforbrug, som er stigende. Er bygningen blevet bygget i perioden fra 2006 til 2010 er en energimærkning med karakteren B obligatorisk. Hvis dig og din ægtefælle har en villa med energimærkning A, kan I som udgangspunkt frit vælge hvilken en energiforsyning, I foretrækker. Som følge heraf er der utallige fordele ved at sikre, at dig og din ægtefælles ejendom er isoleret tilstrækkeligt til at opnå så høj en karakter på skalaen ved udførslen af energimærkningen som muligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>