Formidl dit budskab gennem fænomenale pressefoto fra en kompetent pressefotograf

Savner du pressefotografer, som evner at danne et pressefoto, hvilke der taler sit eget tydelige sprog? Vi har igennem 20 år udviklet og finpudset en særegen billedjournalistisk stil. Fotostilen bygger på symptomatiske træk fra billedjournalistikken spicet op med et friskt pust, hvilket bevirker, at vores fotografier hver gang klarer positivt at komme bag på kunden og formidle unikke beretninger. Vi frembringer hermed pressebilleder med kant samt autoritet.

Arbejd sammen med en kreativ presse fotograf i Århus med milevid ekspertise

Med uddannelse som fotojournalist og fotograf i Århus er stilen i vores fotos fortrinsvist meget journalistisk. Gennem de forløbne år har vi nu forøget vores opgaveportefølje, så vi faktisk også er leverandør af gode pressefoto til forskellige informationsopgaver. Som fotograf Århus tager vi hermed billeder til en bred vifte helt fra medlemsblade & magasiner til pjecer og hjemmesider.

En fotograf Århus og en god fotojournalist, der rykker dine behov i centrum

Såfremt du har en fotojournalist fra vores bureau, får du en smidig arbejdsmakker, der efterkommer dine særlige krav. Alt efter hvilke billedtyper, du står og mangler, fotograferer vi 100 % i de settings, som vil skabe det foretrukne resultat. Af denne grund løser vores pressefotografer både billedordrer i vores eget fotostudie og på selve location i hele landet eller faktisk over hele Europa og øvrige verdensdele. Stilen er først og fremmest presseagtig hos vores freelancefotograf og pressefotograf. Ydermere tager vi informative billeder plus fotografier til kommunikation og marketing. Vores typiske opgaver kan strække sig fra pressebilleder til aviser og ugeblade.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>