Friske fadøl med et fadølsanlæg

Jeg kan ikke vente mere til på lørdag, for der skal jeg holde en fest! Jeg har gået rundt og ventet på denne fest i efterhånden mange uger, og nu er alt endelig ved at være i orden. Det eneste, som jeg endnu ikke har ordnet, er egentlig at ringe og bestille et spiritusanlæg & et fadølsanlæg. Til at starte med havde jeg tænkt mig at indhandle en masse rammer øl plus nogle flasker med spiritus, men for nylig ændrede jeg mening til at leje et spiritusanlæg/fadølsanlæg. Det er meget nemmere og koster formodentlig også færre penge.

Selskabet bringer det hele – fadøls- og spiritusanlæg med spiritus og øl, et barbord + plastikglas. De gør midlerne klar til brug og tjekker, at det hele virker. De kommer yderligere og henter det igen, endog i weekenden. Det er virkelig smart, og der er mange fordele ved det. Jeg slipper for selv at købe alkohol, og jeg behøver dertil ikke oprydde og tilbagelevere tomme flasker og dåser dagen efter min fest. Der vil altid være kølig og delikat øl og spiritus, og jeg slipper for selv at fylde køleskabet op en gang i timen. Tilmed tror jeg, at et fadølsanlæg & et spiritusanlæg kommer til at fremkalde beundring hos mine venner, og det vil sandsynligvis blive sindssygt fedt.

Jeg har derudover set på firmaets internetside, at når øl udskænkes af fadølsanlæg, så vil ølskummet blive tættere, hvilket fremhæver øllets bedste smagsstoffer. Der frigives mere kulsyre, så fadøllet bliver mere blødt + vil føles lettere. Dette øl har endvidere hele tiden en kold temperatur. Jeg kan ikke vente med at drikke øl samt spiritus fra disse anlæg!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>