Gardiner + markiser: vejledning

Gardiner får ubevidst en til at tænke på mormors gamle, broderede gardiner, uelegante samt grå skabt af en menneskealders udsættelse for røg, dertil så vægtige & langt fra nette, at de skærmede for det meste af lysindfaldet fra haven

Derfor var det overhovedet ikke gardiner, som jeg tænkte på, da jeg rejste til en ny lejlighed i en anden by. Det gik vist snildt op for mig, at diverse model for afskærmning er praktisk. Både for at leve uden for meget lys inden døre, samt desuden for at udrydde uvedkommendes nysgerrige blikke. Indrømmet, gardiner kan ikke undværes, og nødvendigvis en markise ved siden af, for at altanen er til at være på , når solen bager. Heldigt nok er upraktiske og umulige gardiner et ganske forældet begreb. Der eksisterer utrolig mange alternative forme for gardiner: rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, plus endda gardiner, der miljøvenligt nedsætter din elregning.

Dog er der lige en del, som skal tages højde for, når gardinerne udvælges.Hvilken del af huset & form for åbning, skal tildækkes? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Har du ønsker til betjeningen? Farver & broderier?Ligeså markiser, som desuden laves i en betydelig variation. Både som undvigelse fra solen, læ for vinden, afskærmning og overdækning.

At få besøg af en gardinforhandler, er altid det nemmeste, hvad enten det drejer sig om markiser eller gardiner, så kan du være sikker på, at du får gardiner og markiser, der er skræddersyede til dig, og netop på tilfredsstillende måde møder dine behov.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>