Gode råd om bestilling af biologi-, fysik- og sløjd produkter

I forbindelse med sløjd- + fysik lokalerne i vores uddannelsesinstitution er det mit ansvar med indkøbene. Det er et mantra at få noget godt tilbehør til fysik & sløjd, fordi ellers kan den respektive lærer ikke sikre sig et godt nok fagniveau i forsøgene/den kreative udfoldelse. For eksempel bør vi i sløjd have ørebeskyttelse og mere andet udstyr til sikkerhed, fordi det kan sagtens larme meget, eftersom alle nogle gange borer. Det er faktisk altid vigtigt at have gedigent udstyr. Såsnart det handler om fysik, er sikkerhedsforanstaltningerne mindst lige så høje, og således bestiller jeg hele tiden rigeligt med materiel. Dertil kan alle købe pædagogiske materialer som for eksempel DNA-modeller.

Som indkøber af forskelligt til lokalerne, kender jeg en rigtig stabil samarbejdspartner. Jeg benytter en online shop, som jeg er meget glad for. Da kan jeg til enhver tid hurtigt finde nye varer og udstyr, hvis man er uden basale varer i enten biologi eller fysik. Det er til enhver tid simpelt at klikke ind og finde de produkter, vi mangler, og derefter får skolen 1-2 hverdage senere leveret alt uden for hoveddøren. Jeg ser tilmed det plus, at efter en virkelig fortravlet dag, er bare at sidde i min sofa og bestille alt, vi skal have forsyninger af. Det er ofte solceller til eksperimenter i fysik eller fx en afstandsmåler med laserpegepind, hvilket klassen oftest er tørlagt for. Vedvarende strøm er jo stærkt oppe i tiden. I forhold til sløjd vil det som regel være arbejdsbænke samt diverse materialer, som er et problem. Til undervisningen i biologi synes jeg, det er anatomiske modeller. Centralt er det for en skole at kunne tilbyde veludrustede lokaler til fagfagene.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>