Hvor eksisterer lykken ved navneskilte i aluminium?

Til sidst kom dagen! De moderne pæne navneskilte, virksomheden fik lagt en ordre ind på, modtog min forretning forleden. Selv har jeg fået to slags navneskilte: ét bestående af aluminium, der skal stå på mit bord, & det andet produceret af plastik, som skal klipses på en uniform. Fantastisk smukke virker mine navneskilte, så det ser utrolig troværdigt ud. Opskriften på lykke mener jeg i sandhed, at virksomheden hermed fandt.

For selskabet har anskaffelsen af navneskilte gjort en stor forskel. Alting behandles noget mere fagligt, & jeg kan endda mærke på personalet, at hvis de har et fint navneskilt stående foran sig, er motivationen fuldstændig op i skyerne. Vi fik udover navneskilte til medarbejderne foruden navneskilte til firmaets kantine, dersom at alle langt om længe ved, hvad i alverden de gives at spise.

Der kan jo bestilles navneskilte i både plast og stål, og begge slags fremstilles med magnet eller nål til uniformen og en elegant træfod, så skiltene har mulighed for at placeres på et bord. En masse folk forestiller sig, at der eksisterer meget få muligheder med navneskilte i rustfrit stål, da de får mindre visuelle designmuligheder end pap eller lamineret plast. Glædeligvis er der blevet opfundet nyskabende mekanismer med hensyn til gravering, som forsikrer, at det virker præcis så nemt som at gravere på plastik.

Ganske vist er priserne mindre ved valg af navneskilte bestående af plast eller lamineret papir, men det overordnede indtryk giver et toneangivende element hos kunderne, og dette område skal her ej spares tid på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>