Idet du har stor kærlighed for højskole kunst, kan du udforske din entusiasme med et højskoleophold

At de ikke føler sig hundredepct. forberedt til stx bagefter 9. klasse, føler en del teenagere. Det kan være fordi, at de ikke bliver selvstændige nok, eller at de ikke er sikre på, hvad for en linie, de kan søge ind på. At få et år for at udvikle selvstændighed plus undersøge sine interesser, vil anses som temmelig nyttigt & lærerigt. En optimal måde, at opnå dette på, bliver at prøve et højskoleophold. Mulighed for at dyrke flere områder end 9. klasse tilbød, gives man, på samme tid som at man således prøver et helt år hjemmefra, noget der udvikler modenhed & selvtillid.

Hvis det er en ting, man har lyst til at bruge det meste livet på, bør man ved hjælp af et højskoleophold blive klar over, plus anvende hele året på at udforske denne interesse, idet man fx. bliver glad for højskole musik. Vi kan tilbyde både sammenspil, sangundervisning samt timer i musikproduktion, så højskolen har noget til forskellige formål. Ligeledes gælder, idet din kærlighed ligger i højskole kunst. Her på stedet tilbyder vi alt fra fotografi og modeltegning til beklædningsdesign samt kostumer. Højskole journalistik bliver du måske mere til? Om dette er din fremtidige vej i livet, kan et ophold, i hvilket du gives smag for området, således bestemt være behjælpeligt med at bestemme. Vi skaber opmærksomhed på verdens kommunikation plus diskussion, hvilket klæder dig på til livet i det moderne samfund.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>