Idet man anskaffer en trailer, bliver alting uden tvivl bare lettere

Her findes altid visse nødvendigheder, der må tages med tilvalget, når alle må integreres som værende rigtige forstadsdanskere. Eftersom vi nu er et ægtepar lige efter bogen med rækkehus, vovse, to børn i førskolealderen samt en Berlingo med jydekrog, er turen altså kommet til, at vi vil eje den trailer, der i realiteten burde være fast inventar i parcelhuset.

Godt nok forekommer det meste ikke lige smertefrit. Dog er jeg som ’the new kid on the block’ en smule uerfaren i livet i den småborgerlige højborg. Grundet dette ville det være fedt at høre, om der er nogle af jer ganske øvede husejere, som formår at give konen & jeg idéer til, hvorhenne man ville kunne investere i en billig trailer i god kvalitet, der er perfekt til de ting, vi har behov for?

Rent ud sagt er kravene til den trailer, vi skal have, ikke tilnærmelsesvist noget specielt. Til alt det, der hører til at have eget parcelhus såvel som sin egen have, skal vidunderet bare kunne anvendes. At vores nye trailer ville skulle bruges til at køre diverse skrammel og affald fra haven på genbrugspladsen, menes der med dette. Et par gange årligt skal vores nye anhænger ydermere måske anvendes til en tur til IKEA.

Kun en ganske hverdagsagtig trailer vil mig og konen således skaffe os. Hvilken type trailer, som imødekommer til netop vores behov, kunne det endvidere være væsentligt at høre jeres bud på, i forhold til trailere og funktioner. Dermed kan vi forhåbentlig undgå at bruge penge på en trailer med funktioner, vi ikke har brug for. Er de billigere mærker lige så effektive i brug, eller skal vi fx partout købe det dyreste mærke, og findes der fordelagtige trailer tilbud for private på markedet? Noget helt andet ved køb af trailer, som det er essentielt at få jeres input til, er, hvorvidt det kunne være en mulighed at bruge penge på en brugt trailer, eller om vi så skal poste en masse penge i diverse reservedele til traileren?

Alverdens input og gangbare råd om forhandlere, som både sælger tilbuds-trailere og trailere, som har haft en tidligere ejer foruden eventuelle reservedele til trailere: meld ind med det, således, at mig og fruen kan køre derhen til og se på anhængerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>