Interferon behandling med Rebif er virkningsfuldt ved en autoimmun sygdom som eksempelvis multipel eller dissemineret sclerose

Er du ved at forstå beskeden om, at du er ramt af den frygtede autoimmune sygdom sclerose? Så er der tit massevis af store og små spørgsmål, som du savner svar på. Når du har multipel eller dissemineret sclerose eller andre autoimmune sygdomme, kan dit immunsystem nemlig ikke skelne kroppens egne celler fra fremmedlegemer. Derfor opstår der en demyelinisering, hvor det beskyttende lag omkring nervecellerne bliver ødelagt, som et resultat af at immunsystemet går til angreb på selv de raske celler i dit system.

En af de mest centrale faktorer for dig som patient med dissemineret sclerose er, at du på et tidligt stadie går i gang med en behandlingsform, der harmonerer med nøjagtigt den sclerose type, du som patient lider af, foruden det sygdomsstadie, sygdommen er på. En hurtig indsats vil nemlig sikre den bedste chance for, at patient med multipel sclerose bliver i stand til at leve længere med en livskvalitet, der er væsentligt forbedret. En af de mest virkningsfulde behandlinger er i den forbindelse den anerkendte interferon behandling.

Den væsentlige fordel ved at starte på en Rebif interferon behandling så snart at du har fået stillet en sclerose diagnose er, at Rebif udemærker sig ved at virke sygdomsdæmpende. Det betyder, at du med denne behandling kan forlænge hvor lang tid, som er imellem dine attakker såvel som mindske antallet attakker. Dette giver kroppen den påkrævede ro til at komme sig og samtidig mindske graden af den ødelæggende demyelinisering.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om, på hvilken måde Rebif giver dig mulighed for at bremse udviklingen af sclerose eller en anden autoimmun sygdom, bør du ikke alene få informationer om din sygdom ved din familielæge. På nettet kan du desuden finde masser af god information om, hvorfor Rebif interferon behandling er en så virkningsfuld sclerose behandling mod den demyelinisering, som sker ved sclerose, og hvordan du sikrer en højest mulig livskvalitet til trods for en autoimmun sygdom, der ikke kan kureres.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>