Lamper laves i mange former, så du kan enkelt vælge din foretrukne

En dejlig villa, som jeg har glædet mig til at være i besiddelse af i adskillige sæsoner, har jeg for nylig købt! Stor føles villaen plus velholdt, med et smukt bad & en altan, som jeg ser frem imod at nyde om sommeren. Den ting som bliver tilbage nu, er simpelthen nogle lamper (www.lampeguru.dk), for jeg har egentligt fundet alle det møblement, som jeg savner. Jeg har fundet ud af, at det rent ud sagt virker ret betydningsfuldt hvilke slags lamper, som er i en ejerlejlighed.

Af den grund at de altså ruinerer udseendet af ejendommen som helhed, skal man ikke blot anskaffe sig de mindst dyre lamper, men umiddelbart skal her helt sikkert være lys hvor det virker praktisk. Jeg overvejer, at jeg måske vil bestille designer lamper til spisestuen: evt. 3 Poul Henningsen lamper til at give lys over sofabordet. Sådan nogle LED spot lamper & lamper neden under skabene, der giver lys direkte ned på køkkenbordet, foretrækker jeg i mit køkken. Til gangen tænkte jeg faktisk på en prangende lysekrone, som har mulighed for at give besøgende en god velkomst til boligen. På toilettet findes her allerede perfekte lamper, så disse er jeg ej nødt til at at skifte ud.

Det kan derudover være en udmærket tanke at bestille nogle bord lamper til sofahjørnet såvel som sovekammeret, som man eksempelvis kan benytte til at læse blade. I tillæg til at jeg aldrig skal sidde i en mørk lejlighed, tror jeg på, at de helt rigtige lamper kan forbedre min ejerlejlighed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.