Man kan spare en del tid med en frankeringsmaskine

Det er muligt at spare mange ressourcer med en frankeringsmaskine, idet dit selskab poster temmelig meget post hver dag. Ikke blot virker frimærker enormt dyre, men de kan endda være problematiske at finde, og derefter bliver man nødsaget til at anvende en masse tid på at kludre med klistermærkeark. Placer i stedet din post i en holder, og et lille øjeblik efter er de blevet frankeret rigtigt i forhold til brevenes vægt, plus bærer oven i købet firmaets emblem. Bestemt af, hvilken frankeringsmaskine, du vælger, kan dine kuverter frankeres i en vild fart – op til titusind breve i timen!

I stedet for et manuelt påkastet klistermærke, synes en del let samstemmige om, at det er ret pænt samt synes pålideligt, hvis man modtager et maskinfrankeret brev. At firmaets reklame dertil står på kuverten, øger kun troværdigheden.

En frankeringsmaskine sælges med berøringsskærm, således, at man let & effektivt kan vælge den søgte porto, samt dertil bevirker en brevvægt på din frankeringsmaskine, at du undgår underfrankering. Dersom det er ganske nemt at installere en frankeringsmaskine, kan din virksomhed let begynde med at sende breve. At din frankeringsmaskine bliver lavet overholdende nuværende miljøkrav samt udelukkende ved hjælp af vedvarende energi, kan tilmed være dejligt at vide, idet man bekymrer sig om bæredygtighed.

Så begynd med fordel snarest med at spare ressourcer!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>