Manden min får fuldtids gesjæft hvor han vil få erfaring med oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger, hydraulikmotor og kraneftersyn

Gemalen har fundet nyt job hos et fornuftigt firma, som at der beskæftiger sig med oliemotorer, hydraulikmotor - http://ht.hvht.dk/hydraulik-2/hydraulikmotor/, , lynkoblinger og kraneftersyn - http://ht.hvht.dk/kraneftersyn/, og reparation hydrauliske cylindre - http://ht.hvht.dk/hydraulik-2/reparation-hydrauliske-cylindre/, . Christoffer er egentligt ret ny i faget og han har ik stor viden om hydraulikmotor, reparation hydrauliske cylindre, oliemotorer, kraneftersyn og lynkoblinger endnu. Men frøkenen her kan begribe fra manden, at dem han arbejder med er meget sympatiske og mega dygtige. Så jeg tror han hurtigt bliver mere dygtig, sådan at han kan være behjælpelig over for kunderne.

Jeg derimod ved (selvfølgelig) ikke en skid om lynkoblinger, kraneftersyn, reparation hydrauliske cylindre, oliemotorer og hydraulikmotor. Kraneftersyn kan jeg sikkert gætte mig til hvad er. Det må handle om at tjekke, at en kran ikke er i stykker og ikk ud af det blå har risiko for at bryde sammen eller noget lignende. Reparation hydraulisk cylinder, hydraulikmotor og lynkoblinger aner jeg derimod ikke hvad er. Jeg husker også mest oliemotorer fra morfars båd og varmefyr. Men ikke til professionelt brug.

Så det er ikke mig, min husbond vil tage hjem og spare med når det gælder reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn, oliemotorer, lynkoblinger og hydraulikmotor. Men jeg har god rutine med at starte på en ny jobsituation, så ham og jeg samtaler om de oplevelser efter arbejde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.