Mig og min far legede tit gemmeleg i det nuværende dødsbo

Uheldigvis afgik min far ved døden for noget tid siden. Han var ret svag, så jeg vidste godt, at han vel ikke havde langt igen. Han nåede at fylde 93 år. Jeg blev alligevel enormt forpint, og jeg føler et stort savn til ham. På torsdag så skal vi tømme hans dødsbo.

Det bliver vel med tvivlende følelser, at jeg skal rydde hans dødsbo. Jeg kommer til at huske en masse gode stunder, og modsat er jeg stadig nervøs for, at jeg bliver ramt af mere ulykke, end nu, så snart jeg befinder mig i hans dødsbo. Mig og min tante har sludret rigtig meget sammen om dette her det sidste stykke tid, og vi føler vist på samme måde.

Dengang jeg var blevet 7 år gammel, blev far og mor separeret. Jeg levede sammen med mor, men jeg besøgte tit min far, og jeg elskede det Han var fremragende til at lege med mig, og vi legede ofte gemmeleg. Jeg er ganske begejstret for hans hjem, så det er underligt, at det så bare er et dødsbo, som skal udryddes. Jeg snakkede med familien den anden dag og spurgte, om jeg måske kunne fritages for at komme hen i min fars dødsbo, men de svarede, at de syntes, det ville være bedst, hvis jeg tog med dem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>