Min bil skal have en god dieselpumpe

8 år er den bil, jeg ejer, ved at være, og jeg har længe tænkt på at købe mig en ny. Men jeg har ikke penge nok til at købe den, så pga. det var det mit valg at bruge penge på nogle nye ting til den samt få min bedste ven, som er bilmekaniker, til at ordne den. For eksempel har jeg lige for nylig købt en ny dieselpumpe, fordi den fortidige var ret medtagen, da jeg kører mange kilometer hver dag.

Betydningsfuldt er det, at førnævnte dieselpumper er udført af fornem kvalitet. Min tidligere dieselpumpe er som sagt aldrende, dog siger min kammerat, at den endvidere er utilfredsstillende produceret, og dermed er den formodentlig mere medtagen, end den burde have været. Grundet det har jeg brugt penge på en af de der nye former for dieselpumper, flere automekanikere har anbefalet.

Der var nogle forskellige slags dieselpumper, man kunne vælge iblandt hos den mekaniker, som jeg var hos. God service fik jeg af en af mekanikerne og fandt dermed en udmærket, men tilmed ganske prisbillig dieselpumpe, som bare havde en pris på 499 kroner. Jeg havde gået rundt og troet, at jeg skulle bruge nogle flere moneter, pga. at min gode ven, ham der er mekaniker, havde forklaret mig, at disse bildele godt kunne koste meget. Idet jeg fortalte, hvad dieselpumpen havde kostet, var han, ligesom jeg, forundret. Mig og min kammerat har overvejet at få resten af bildelene i samme butik, på grund af at jeg vil spare en del gysser.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>