Nej tak til foldevægge

En folkeskole arbejder jeg på, og jeg er lærer for indskolingen, det er 1.-3. klasse og børnehaveklassen, og jeg synes rigtig godt om mit arbejde. Der er et par folkeskoler her i byen, der skal lukkes, og på grund af at vores skole er stor, bliver vores skole sammenlagt med en af skolerne. Dette vil betyde, at der skal stilles foldevægge op i klasselokalerne, så de store af dem opdeles i to mindre lokaler. Jeg kan ikke lide, at vi skal have disse foldedøre, pga. at jeg elsker at undervise eleverne i et stort klasseværelse.

Jeg tror nok, at vi skal kunne lave noget med de andre klasser, for de nye foldevægge kan vist åbnes. Det er sikkert egentlig en meget fornuftig ide. Det kommer formodentlig også til at blive lidt hyggeligere at befinde sig i et knap så stort klasselokale, men jeg er bare nervøs for, om der bliver pladsmangel til mine mange indlæringsaktiviteter, som jeg laver for børnene. Skolens inspektør siger, at vi kan lege dem ude i fællesrummet. Han synes, at foldevægge er det bedste at gøre for at få plads til alle de nye elever, og det har han faktisk ret i. Det er samtidig en del billigere, end såfremt man skulle bygge faste vægge. Man kan heldigvis købe lydisolerede foldedøre. Det synes jeg godt om, på grund af at jeg ikke ville kunne holde ud at skulle høre på ikke kun én, men hele to klasser fyldt med elever. De kan jo godt råbe og skrige af og til, men de betyder stadig meget for mig. Jeg gad godt vide, hvorledes det mon kommer til at være, idet de andre børn ankommer her på skolen, og vi skal have de nye foldedøre.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>