Oplev en alsidig idrætsefterskole med fag som musik og design

På vores idræts- og sportsefterskole i Midtjylland er der uden tvivl noget for enhver smag. Det er nemlig en bredtfavnende institutionder kan prale af at have et bredt udvalg af forskelligartede linjefag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og vægten lægges af denne grund selvfølgelig på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge flere forskellige grene af sport som eksempelvis fodbold, fitness og boksning. Skolen byder dog også på andet end bare idræt. Med den fantastiske placering på den midtjyske hede lægger sportsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af dit ophold kan prøve kræfter med interessante og udfordrende fag, som f.eks. adventure og outdoor.

Er du nærmere den kunstneriske type, kan du i stedet vælge at bruge dit ophold på at lære mere om eksempelvis musik eller design Under alle omstændigheder er der i hvert fald ingen tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en sjov og spændende oplevelse, lige meget hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med efterskolens undervisning, vil du med sikkerhed – også udenfor skoletiden – få en masse oplevelser. Det sker både i form af de forskellige aktiviteter imellem eleverne, som I selv finder på, men bestemt også på de studieture og rejser, som arrangeres af skolen.Det sker både i form af de studieture og rejser, som skolen arrangerer men absolut også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme på hele to rejser. Den ene af rejserne går til Norge, og her får eleverne med outdoor som linjefag, mulighed for at sove ude i vildmarken. Studietur nummer to går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Denne studietur er det til og med eleverne på efterskolens Europalinje, der står for at arrangere. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Selvom du ikke er sportsinteresseret, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du her finder adskillige fag, der fanger din interesse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>