Opmærksomheden på et solcelle anlæg er stødt stigende her i DK

Klimakonferencen i København fik meget tænkeligt interessen for solceller til at vokse, fordi cellerne er miljøvenlige. Flere og flere personer prøver i hvert tilfælde at skaffe solcelleanlæg, hvis altså folk bor i deres eget hus. Det kan formentligt begrundes med en kombination af højere priser på el plus mere opmærksomhed på at formindske klimaforandringer. Så på dette grundlag ønsker vi at fortælle visse ting om de solcelleanlæg, vi sælger. Længes du efter at spare dig selv for voksende dyre elregninger foruden, at du giver huset den mest miljøvenlige energiforsyning? Med et solcelle anlæg er du sikker på, at du ikke forøger CO2-udledning eller belæsser miljøet på anden vis. Med vores solceller giver vi en gylden mulighed for at opspare din strøm på det tilsluttede elnet via Nettoafregningsordningen. Ordningen giver dig så at sige en chance for at erhverve sig den el, du skal benytte de næste mange år, og faktisk kommer husets elmåler til at løbe baglæns, når solcellerne producerer mere energi, end huset forbruger.

Højkvalitets solcelleanlæg og kompetent råd og vejledning kommer til at være virkeligt uundværligt. For vi importerer solceller i tysk kvalitet og forhandler videre i direkte linje til slutkøberen. Af denne grund opstår der ingen mellemforhandlere til at forhøje salgsprisen, således at vi kan præsentere solceller til fordelagtige priser. Vi udbyder solceller i prima kvalitet med ydelse på op til 6.992 KWh året ud. Vi står på spring til at rådgive om solcelle type & kapacitet på solcelleanlæg, som er det optimale i den individuelle situation. På denne måde indkredser vi endda også den bedste udvej ift. solceller og priser til netop dig. Måske fornemmer du seriøse planer i forhold til at erhverve dig solcelleanlæg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>