Opnå en effektfuld behandling mod multipel sklerose med Interferon Beta fra Merck Serono

I fredags ramte ulykken min ellers så rolige liv. Jeg har i lang tid haft en underlig snurrende følelse i hele kroppen og været rigtigt uoplagt. Alligevel var vi overhovedet ikke indstillet på det kæmpemæssige chok som rystede vores grundvold, da speciallægen gav os diagnosen. I kølvandet på masser af neurologiske undersøgelser stod det nemlig klart; jeg er blevet ramt af dissemineret sklerose, som er en af de mest skræmmende autoimmune sygdomme.

De overvejelser som har optaget mig meget i tiden efter at jeg fik diagnosen er, lige præcis hvad en tilværelse med dissemineret sklerose egentlig kommer til at byde på for mig og for min mand og vores to små unger. Har vi for eksempel stadig muligheden for at tage sammen på ferie, og hvor længe vil jeg kunne tumle udenfor med pigerne? Der er ingen tvivl om, at jeg overhovedet ikke er parat til at tage afsked med de ting. Som følge heraf har jeg besluttet mig for at researche lidt om behandlingsmuligheder.

En af de absolut mest brugte muligheder til at behandle multipel sklerose er helt sikkert Interferon Beta medikamentet fra Merck Serono. Det er den pga., at denne sklerose behandling sætter en effektiv stopper for den demyelinisering, som sklerose medfører. Det er som følge deraf muligt at øge mellemrummet mellem sygdommens udbrud og mindske effekten af dem ved hjælp af Interferon Beta.

Inden jeg beslutter mig for sklerose behandlingen med denne medicin fra Merck Serono, vil jeg alligevel vide, hvorvidt der er en eller anden herinde, der ved noget om virkningen af behandling med Interferin Beta mod sklerose?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.