Over 250 efterskoler til alle 8. – 10. klasses elever

Har du brug for et uforglemmeligt skoleår? Hvis svaret er ja, vil jeg rekommandere dig at tage på efterskole. Der er ca. tohundredeoghalvtreds efterskoler i landet – og de ligger i hele landet. En efterskole er en dansk opfindelse, hvor unge imellem fjorten og atten år har muligheden for at udføre det sidste skoleår. Faktisk er det en slags kostskole, hvor man både bor såvel som er i skole. Efterskoler sørger for teenagernes faglige samt personlighedsmæssige evolution, og således får teenagerne et godt afsæt til voksenlivet.

Skolerne er særdeles forskellige, det vil sige, at der med sikkerhed eksisterer en efterskole, som passer til det, du kunne tænke dig. Efterskoler for elever med særlige nødvendigheder findes der fx, bl.a. efterskoler for ordblinde. Alle efterskolerne indehaver et væld af varierende fag, fritidsaktiviteter, arrangementer og udlandsture. Det er sågar muligt for dig at vælge en efterskole med fælles interesser for samtlige elever. Det er for eksempel en fodbold- og håndboldefterskole. Eet efterskoleår svarer til hele syv almindelige år, er jeg blevet fortalt. Faktisk er det forståeligt nok, idet man overvejer, at der faktisk er sindssygt meget, du på bare ét efterskoleår er med til. Du kommer ydermere til at få en masse nye venner, som du hurtigt kommer til at kende, da I lever sammen: bor sammen, er i skole sammen og måske endda rejser sammen. Majoriteten af efterskoler kan tilbyde linjefag samt en masse forskellige selvvalgsfag – foruden standardfagene. Pga. det kan du selv vælge, hvordan din dag vil komme til at se ud.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>