Plastikkort såvel som card printer

Ved du godt, at du kan kreere dine egne plastkort med en card printer samt have en kortholder? Hvis du skal printe nye plastkort, så er vi garanteret i stand til at hjælpe netop dig. Mange års erfaring har betydet, at vi altid vælger de bedste produkter, samt tilbyder markedets ypperligste service. Eksempelvis leverer vi en omkostningsfri kortholder til dit kort. Enhver opgave udføres professionelt og til deadline, det har vi gjort i mere end 50 år. Derfor kan du med ro i sindet vælge os til at udføre print af plastikkort for dig.

Med card printer fra os får du en pæn gengivelse af farver. Samtlige print, lige fra det første til det sidste, er sikret en høj kvalitet. Vores farvebånd sikrer at tekst og magnetstribe printes i ordentlig kvalitet, og samtidig beskyttes dine kort mod misfarvning og slitage af et beskyttende lag, som farvebånd fra os lægger på samtlige print. Du sparer altså i sidste ende penge med et farvebånd fra os, da både kvalitet og levetid er markant bedre end hos størstedelen af markedets øvrige farvebånd. Med et af vores farvebånd kan du printe plastkort med et professionelt, blankt look, hvor farverne er gengivet til perfektion.

Valgmulighederne er næsten uendelige, og det er selvfølgelig op til dig om du printer i farver eller i sort/hvid, eller om der skal magnetstribe, foto eller logo på. Vi har en årelang erfaring i at skræddersy den rette løsning til dine behov. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, kan du vide dig sikker på, at en kortprinter med et farvebånd fra os nok skal løse opgaven. Vi har en særdeles fleksibel tilgang til arbejdet her hos os, hvilket gør at vi klarer både små og store opgaver. Derfor kan vi også lynhurtigt foretage ændringer i igangværende projekter. Vi kommer naturligvis gerne med et uforpligtende tilbud på dine ID kort, og vi yder naturligvis den nødvendige rådgivning, uanset hvor i opgavens fase vi befinder os. Hos os er vi bevidste om at være til stede gennem hele projektfasen. Vores erfaring går mere end 50 år tilbage, hvor vi har løst opgaver for både små og store virksomheder samt skoler eller foreninger. Det er vores kvalitetsstempel, og din sikkerhed for at vi også er i stand til at løse din opgave. Du ringer bare, hvis du kunne tænke dig at høre mere ifm. kortprinter, plastkort såvel som kortholder!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>