Rekruttering, Odense & ny participant

En anspændt måned på jobbet her i Odense! Jeg har først skullet bruge outplacement i Odense, derefter vikarbureau Odense og til slut rekruttering, Odense.

Denne måned begyndte med, at det var en nødvendighed at opsige en medarbejder, og det var temmelig ubehageligt for hende, dermed mig også. Til alt held fik vi begge en hjælpende hånd af outplacement – Odense igennem hele forløbet fra start til slut. Outplacement Odense begyndte med at hjælpe mig med selve fyringen og så min kollega med at skaffe et nyt job.

Allerede nogle dage efter kom en anden medarbejder og sagde, at hun gerne ville bede om at få orlov og tilføjede, at jeg kunne ringe til et vikarbureau, Odense. Det gjorde mig lidt rasende, fordi det nemlig er en af de bedste medarbejdere, der er på jobbet. Et stykke tid efter ringede jeg så til et vikarbureau i Odense, som straks ville begynde på at anskaffe en vikar, som kunne erstatte min medarbejder.

For et stykke tid siden begyndte jeg med rekruttering, Odense for at finde en ny kollega, som kan arbejde for mig som erstatning for min opsagte kollega. Jeg begyndte med rekruttering i Odense ved at danne en udførlig beskrivelse af arbejdet, og til slut gik eftersøgningen i gang sammen med rekrutteringsbureauet. Jeg håber på, at jeg hurtigt finder den mest kompetente kandidat.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>