Rigeligt med masker, kostumer + parykker

Mine vidunderlige piger skal til udklædningskonkurrence i børnehaven om en uge, så jeg foreslog at sy kostumer til dem. Jeg har temmelig travlt her for tiden, men hvilken en mor vil sige nej til at sy sine pigers kostumer? Netop derfor var jeg i shoppingcenteret den anden dag, i starten i en kostumeshop, fordi jeg blev nødsaget til at skaffe udstyr, og så i stof- samt materialebutikken. De havde en del sjovt tilbehør; masker, hatte, parykker, sminke, og så videre.

Kostumer begyndte jeg med at glo på, faktisk blot så jeg kunne få inspiration. Shoppen havde kostumer i stor stil, og der var mange skønne at vælge imellem. Jeg spekulerede sandt at sige på, om jeg skulle købe nogle, men jeg har jo lovet mine små piger, at jeg nok skal lave dem selv. Dernæst gik jeg hen for at se på masker og parykker, og ligeledes her havde de yderst mange produkter. Jeg endte med at købe to masker, og de forestillede henholdsvis en kat & en mus og samtidig noget, der lignede parykker med matchende ører på.

Jeg kørte hjem og begyndte på at sy pigernes kostumer, efter jeg havde været inde i forretningen med stof og købt noget anvendeligt. Opstemte var de, da de regnede ud, at de skulle være kat samt mus. Det var en selvfølge, at storesøster skulle være katten – og lillesøster en mus. Jeg kan ikke vente med at se tøserne i deres kostumer, når de er færdige. Jeg har faktisk lovet pigerne at tage med dem ned i deres børnehave, når de skal være klædt ud. Og så kan jeg også lige ”prale” med, at jeg selv har syet katte- & musekostumet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>