Snart er det sidste skoledag, og et kostume skal være på plads

Udklædning er dagens emne. Jævnligt handler det om at præsentere nogle gode fastelavnsudklædning samt dette år derudover det rette kostume som egner sig til sidste skoledag. Jeg har – som I måske ved, en søn i 10. kl. samt tvillinger (piger), som er væsentligt yngre. Personligt har jeg i en årrække købt mig fra virkelig fine fastelavnskostumer til mine børn, men dette år måtte jeg prøve at lave fastelavnskostumerne på egen hånd. Jeg gik hjem for at gå i gang med at sy tøsernes fastelavnskostumer, efter jeg havde købt stof. De var begejstrede, da de opdagede, at de skulle være prinsesser. Jeg glæder mig til at se pigerne i deres kostumer, når de er færdige. Jeg har for resten lovet mine to piger at komme hen i børnehaven, når de skal klædes ud. Endvidere vil jeg samtidig lige kunne blære mig med, at det er mig, der har designet kostumerne.

Sønnike vil jo som normalt have et kostume når nu, det bliver hans sidste skoledag, og sådan en event som er en dag, han og klassen har talt ned til i rigtig lang tid. Der er stadig fin tid til, men vi er gået i gang med at diskutere, hvad han drømmer om. Drenge kan ikke lide det hjemmesyede, så her har jeg stødt på en fin netbutik, hvor man kan finde det perfekte kostume til det, man ønsker, således også sidste skoledag. Så jeg tror egentlig, at det ender med, at jeg får hans kostume fra siden her, og dermed bliver han garanteret også fin til sidste skoledag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>