Solfilm til vindueglassene på arbejdet

Mit kontor er ubehageligt varmt og indelukket for tiden så jeg er totalt entusiastisk når jeg tænker på min nye opdagelse: Solfilm {http://www.solfilmgruppen.dk/}. Det er absolut noget, som ulejliger, når jeg og kollegerne søger at koncentrere os og komme videre, imens der bliver totalt hedt når solen er fremme. På mit arbejde går vi naturligvis efter at få luft ved at åbne vinduerne, men når vi bor lige ud til motorvejen, så der er temmelig meget støj, i al den tid vi lukker vinduerne op.

Det uacceptable arbejdsklima på kontoret nævnte jeg til en af mine veninder, og hun omtalte så at der findes solfilm, hvilket jeg aldrig har hørt om. Solfilm kan vi åbenbart få til vinduerne eller som anvendes som gardin. Denne film skulle derefter ku’ mindske temperaturen og gøre indeklimaet bedre.

Forslaget om solfilm lyder som et godt valg synes min chef og vores tillidsmand. Den ulidelige hede giver både hovedpine, koncentrationsbesvær og utilpashed blandt alle på kontoret. Ih det vil være overdrevent tiltrængt at teste hvad vi får ud af solfilm.

Jeg har opdaget nogle firmaer, som at der kører solfilm som en folie hen over alle vinduerne. Så anvendeligt. Jeg og de andre kan selvfølgelig selv med solfilm behøve at have vinduerne åbnet op ind imellem. Men solfilm burde have den virkning, at vi bør kunne nøjes med at have vinduerne åbne i i få minutter når dagen starter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.