Spar en hel del gebyrer, hvis du køber et pillefyr

Idet jeg tænkte på at udskifte mit oliefyr med et pillefyr, føltes det svært at opsøge en side, hvor der faktisk lå upartisk viden. Det bliver ikke hver gang en god idé at spørge en butik, pga., at den slags jo har som formål at sælge samt dermed ej altid er i stand til at give ægte information.

At sludre med privatpersoner, som kender til samtlige problemer og glædeligheder af den grund, at de selv benytter pillefyr, er med sikkerhed det letteste. Det, der interesserede mig primært med et pillefyr, syntes at være, om man rent faktisk kan spare gebyrer. Ganske vist fandtes der her aldrig forvirring – sammenlignet med gas forbliver træpiller betragteligt billigere. Du indtjener sammenlignet med solenergi & varme fra jorden nemt penge i samme størrelse som din udgift til installationen, sådan at investeringen nemt er tjent ind.

I kontrast til et fyr med olie forbliver et pillefyr mindre forurenende, vedkommende naturvenlighed samt renlighed, samt benyttelse af piller af træ, der består af tiloversblevne træspåner fra træværker, er mere naturvenligt til sammenligning med olie. Her eksisterer med sikkerhed lidt mere vedligeholdelse, hvis man anvender et pillefyr sammenlignet med elektrisk varme eller vand. Hårdt samt svinende slæb kan dette godt betragtes som, da du selv bliver nødsaget til at påfylde piller. Regelmæssigt bør pillefyret dertil tømmes for aske & smøres.

Størstedelen føler dog, at en smule sved på panden ikke kan stå i vejen for en besparelse på store summer hvert år.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>