Typehuse samt mig og kæresten Peter

Ny bolig har jeg & Peter – min fyr, tænkt os at købe snarligt. Altid har jeg godt kunnet tænke mig et hus i træ – lidt ligesom et sommerhus, og det er perfekt, at de nye typehuse, ja tilmed træhuse, vil ligne dette. Det område, vi kommer til at bo i, kommer sandsynligvis også til at se ud som et typisk sommerhus område, da de nye typehuse skal ligne hinanden på gaden. Husene får fx ens døre og vinduer. I øjeblikket bliver der bygget nogle nye huse i Sønderjylland i en hyggelig by, og der opføres det, som hedder typehuse. Eftersom at mig og min kæreste godt kunne tænke os at flytte fra vores lejlighed, som ligger i centrum af storbyen, til et parcelhus væk fra støjen, har vi tænkt os at købe et af de nybyggede huse. Det ser ud til at blive fantastiske træhuse i lærk, sågar med have & terrasse. Jeg længes efter at komme til at opholde mig i et af de omtalte træhuse, hvor der ej er larm, og hvor man har en del mere plads. Det bliver også lækkert med en stor have, hvilket jo virkelig er fordelagtig at have om sommeren. Jeg har i lang tid gået og ærgret mig over at være i en lejlighed, idet det er godt vejr, da jeg elsker at tilbringe tid udenfor. På trods af at min kæreste allerede nu er startet på at tale om, at han ej gider slå græs, tror jeg egentlig, at han ligeledes længes efter at kunne være udenfor i en have. Blomsterbed og alt det der skal jeg nok tage mig af. Det orker han i alt fald ikke. Såfremt han kunne tage beslutningen, så ville vi formentlig overhovedet ikke være ejere af blomster.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>