Undertegnede håndterer telefonomstilling, portotakster, frankering post og pakkevægt i job som kontorbud

I alle skal læse lidt om, hvordan det kan være at jeg for tiden går og overvejer pakkevægt - danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg – , portotakster - danastar.dk/nye-portotakster-i-2017/?1=1&highlight=1 – og frankering post - danastar.dk/mere_info/frankering – . Jeg har fået en fuldtids tjans som kontorbud. Jeg startede i torsdags og er ved at få indsigt i f.eks stedets pakkevægt, som styrer frankering post samt, alle slags portotakster og så at stille om på telefonopkaldene til medarbejderne. Et styks fornuftig makuleringsmaskine vil jeg som piccoline også få rekvireret til kollegerne en af dagene.

Den slags frankering post havde jeg ikke tillagt mange hensigter før. Og navnlig ikk ved at anvende en formålstjenlig pakkevægt, der forårsager kontrol over de drilske portotakster. Ret cool.

Vil I have afsløret verørende hvordan jeg har gjort tidligere? Selv har jeg før mit nuværende job benyttet en vægt fra køkkenet som pakkevægt, når undertegnede sku’ google portotakster ved tøj og makeup tilbage til diverse online shoppingbutikker. Før mine nye arbejdsopgaver vidste jeg ik, hvordan firmaers frankering post ved brug af en pakkevægt tilbyder prisbillige portotakster. Jeg anede ikke, at der er differene på portotakserne hos vi privatpersoner og erhverv. Så jeg er sørme blevet kvikkere på bare en halv uge på det nye arbejde. Jeg kender nu til betegnelser såsom makuleringsmaskine og skal selv have ansvaret for mine kollegaers ind- og udgående post. Samtidig skal jeg tage imod telefonopkald og connecte telefonerne rigtigt til firmaets diverse medarbejdere.

To do for de næste dage dækker over at købe ny makuleringsmaskine plus at lære mere om frankering post inkl. pakkevægt samt erhvervs portotakster. Og desuden ska’ jeg også blot sørge for frokost. fedt at starte forfra og indkassere noget honorar efter at have været 12 uger i Malaysia, selvom det samtidig er råt at komme i gang forfra med arbejde. Tirsdag lægger jeg en ordre på firmaets nye pakkevægt og det øvrige af ugen har jeg til at få sagtens skal få kontrol over frankering post, pakkevægt & portotakster for firmaer. Jeg er glad for at tage springet og lære nyt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.