Vores idrætsefterskolei det smukke Midtjylland har noget for enhver smag

På vores idrætsefterskole i det smukke Midtjylland er der med sikkerhed noget for alle. Det er nemlig en mangfoldig institution, der har flere varierende studielinjer, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Efterskolen er en sportsefterskole, og fokus er af denne grund naturligvis på forskellige sportsgrene. Det er derfor blandt andet muligt at vælge flere forskellige sportsarter som eksempelvis fodbold, fitness og boksning. Skolen gør sig dog også i meget andet end sport og idræt. Inspireret af sin fantastiske placering i det midtjyske landskab lægger sportsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af dit ophold kan få mulighed for at opleve spændende og anderledes fokusfag – blandt andet adventure og outdoor.

Hvis du er mere til de kreative fag, kan du i stedet vælge at fordybe dig i for eksempel musik eller design I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at vores efterskole vil give dig en spændende og berigende oplevelse, lige meget hvad dine interesser er.

Udover efterskolens almindelige undervisning, vil du med sikkerhed – også udenfor efterskolens undervisningstid – få en masse oplevelser. Det sker både i forbindelse med forskellige aktiviteter imellem eleverne, som I selv finder på, men helt sikkert også på de rejser og studieture, som skolen afholder.Det vil både ske i forbindelse med de studieture og rejser, som skolen arrangerer men helt bestemt også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to rejser. Én studietur går til Norge, og på denne tur får de elever med linjefaget outdoor, mulighed for at overnatte udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det tilmed eleverne på efterskolens Europalinje, der står for at arrangere. På deres linje har de nemlig fokus på rejser og rejseplanlægning.

På trods af efterskolen officielt er en en idrætsefterskole i Midtjylland, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du her vil finde flere fokusfag, der fanger din interesse – også selvom du ikke er til sport!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>